Radio Balkanfox

Drugi put dobio koronu! Posle Uroša Živkovića zarazilo se pola estrade, pa i njegova bivša!


Uroš Živković, mladi pevač, bio je nedavno zaražen koronavirusom po drugi put. Kako je istakao, smatra da je bolje što mu se to sada desilo nego kasnije. Pored toga, on je ispričao da se prvi zarazio, pa je krenulo i na njegove kolege.

pročitajte još

– Ja sam prvi dobio, pa posle mene svi ostali. Evo ja drugi put, pa posle svi ostali. Sad kreće ovaj novi talas, pa je bolje na početku to preležati, dok još nije jako – kaže Uroš, koji je priznao i da se čuo sa bivšom devojkom Aleksandrom Mladenović, koja je takođe bila zaražena:

Aleksandra Mladenović, Instagram printscreen/
aleksandra_mladenovic_

– Posavetovao sam je kada su u pitanju neki antibiotici – rekao je Uroš.

Zbog bolesti Uroš nije mogao da prisustvuje venčanju svoje dobre drugarice Katarine Grujić.

– Nisam bio na svadbi, jer sam imao koronu. Nisam hteo da rizikujem, ali sledeće godine će biti velika svadba, pa ću to nadoknaditi – rekao je Uroš za “Kurir”, te otkrio kakav je njegov emotivni status:

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: G.G./ ATAImages

– Imao sam vezu skoro, a sada sam slobodan. Uživam u poslu, tako da ako se desi neka ljubav, desiće se – rekao je on, pa priznao i da li bi se skrasio u skorije vreme:

– Što da ne, ja živim za to, ali kad dođe vreme i kad dođe prava osoba, što da ne. Kaća (Grujić, prim. aut.) se skrasila, ali ja sam malo mlađi, tako da biće vremena. Nisam ja sledeći – rekao je Uroš kroz smeh.

Uroš Živković, Foto: A.A/ ATAImages

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar