Radio Balkanfox
Drugog dela serije „And Just Like That…“ neće biti zbog optužbi na račun Krisa Nota?

Drugog dela serije „And Just Like That…“ neće biti zbog optužbi na račun Krisa Nota?


Posle tri optužbe za seksualno uznemiravanje na račun glumca Krisa Nota, izvesno je da drugog dela serije „And Just Like That…“ neće biti. 

Takođe, ovo nije jedini razlog, već i to što fanovi uporno kritikuju političku „nekorektnost“ u seriji i nazivaju je „preteranom i usiljenom“. 

Iako su bili u toku razgovori o drugoj sezoni, sada su „svi ti razgovori stali“, rekao je izvor za Us Weekly.

– Pričalo se o tome kako bi mogla da se uradi još jedna sezona, ali posle nekoliko dana svi ti razgovori su stali. Optužbe na račun jednog od glavnih likova u seriji, iako ga više nema, poljuljale su reputaciju serije – rekao je izvor.

Profimedia

 

Podsetimo, glavne glumice ovog ostvarenja, Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson, uputile su javno podršku svim ženama koje su Krisa Nota optužile za seksualno uznemiravanje.

 -Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to moralo biti jako teško izvodljivo i pohvaljujemo ih za to – napisale su glumice u zajedničkom saopštenju na društvenim mrežama.

Nedavno je objavljeno i da je Sara Džesika „zaslepljena“, „slomljenog srca“ i „besna“ zbog situacije sa Notom.

Profimedia

 

 – Ona je zaštitnički nastrojena prema Keri Bredšo i ljuta je što su ona i svi ostali u seriji dovedeni u ovu poziciju. Ne radi se o novcu, već o njenom nasleđu. Keri je bila fokusirana na pomoć ženama i sada, pod njenim nadzorom, žene kažu da su povređene“ – rekao je izvor za američke medije.

Inače, Kris Not reagovao je na ove optužbe rekavši da su sve „lažne“.

– Optužbe na moj račun od strane pojedinaca koje sam upoznao tokom godina, čak i decenija, kategorički su lažne. Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana. „Ne“ uvek znači „ne“. To je linija koju ne prelazim. Susreti su bili sporazumni i obostrani.

Bonus video:

24sedam TV

 

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend