Radio Balkanfox

Dve afere i haos sa Stanijom: Šta sve ne znate o glumici koja se odselila na selo


Glumica Marija Petronijević, koja se u devetom mesecu trudnoće zarazila korona virusom, već godinama unazad živi u rodnom selu Visibabe gde se posvetila posvetila radu na imanju.

Ona je nakon raskida sa rukometašem Vladimirom Mandićem odlučila da promeni svoj život iz korena, a malo ko zna da je bila u vezi i sa Branislavom Jankovićem, bivšim učesnikom “Farme” i bivšim dečkom pevačice Katarine Živković.

Marija, koju mnogi zovu srpskom Monikom Beluči, svojevremeno je bila u velikoj ljubavi sa Mandićem, koji važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni. Ona je, i kako su tada pisali domaći mediji, bila u vezi sa Branislavom Jankovićem, bivšim dečkom Katarine Živković.

Marija i Bane su bili u vezi pre nego što je on ušao u rijaliti “Farma” i od tada se više nisu ni videli ni čuli. On je započeo romansu sa Kaćom, a lepa glumica je nešto kasnije započela vezu sa Vladom Mandićem – rekao je za “Alo!” tada izvor.

Lepa glumica je 2013. godine učestvovala na "Farmi" i ostala je upamćena po sukobu sa starletom Stanijom Dobrojević.

Sukob između Marije i Stanije izbio je jer je glumica navodno "bacila oko" na Filipa Panajotovića. Starleta i maneken su to otvoreno rekli Mariji koja je sve vreme negirala takve glasine.

- On je za mene više nego devojčica nego frajer! Uzmi, devojko, bavi se nečim konkretno. Budi fina, kulturna, nemoj preko moje grbače. Ja svoju karijeru gradim sedam godina, a ne preko kreveta - odbrusila je tada Staniji.

Da je glumica u blagoslovenom stanju saznalo se tek u osom mesecu trudnoće.

- Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg. Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim - kroz osmeh je rekla Marija.

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete.

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar