Radio Balkanfox

Džejk iz “Dva i po muškarca” je neprepoznatljiv! Zapustio se, a seriju koja ga je obogatila naziva “prljavštinom”!


Dečak Džejms iz serije “Dva i po muškarca”, glumac Angus T. Džouns, danas ima 27 godina i potpuno je neprepoznatljiv za razliku od onoga kako je izgledao kada je ovaj hit serijal sniman.

Dok su se slavne epizode snimale, Angus je imao između 10 i 21 godine, a svojom neposrednošću i duhovitošću osvojio je srca brojne publike.

Angus T. Džouns, Foto: Profimedia

Angus Džouns je pre nekoliko dana viđen na ulicama Los Anđelesu, sa dugom bradom i u pomalo zapuštenom izdanju, u širokoj majici i sa dosta kilograma viška. Ono što je sigurno jeste da Džejka verovatno niko ne bi prepoznao na ulici, jer na prvi pogled nema sličnosti sa sobom, iz detinjstva.

Angus T. Džouns, Foto: Profimedia

Iako se opredelio za glumu, Angus odbija da se bavi ovom umetnošću, a čak je ranije pozvao svoje fanove da ne gledaju ostvarenje koje ga je obogatilo – seriju “Dva i po muškarca”, jer je “prljavština koja se kosi sa njegovim hrišćanskim načelima”.

Podsetimo, glavne uloge, pored Angusa, u ovoj humorističkoj seriji tumačili su Čarli Šin i Džon Krajer, u ulogama braće Čarlija i Alana Harpera, čiji je Džejk sin.

Poslednja, dvanaesta sezona snimljena je 2015. godine, a serija se još uvek emituje na nekim televizijskim kanalima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar