Radio Balkanfox

Dženifer Aniston bi sve dala da ovaj INTERVJU nestane! Voditelj se NEPRIKLADNO poneo prema njoj!

Podelite ovu vest


I.H.R |

Dokumentarni film Framing Britney Spears, koji je objavljen početkom februara, ne prestaje da intrigira američku javnosti, pre svega zbog načina na koji su tamošnji mediji prikazivali pevačicu negativno bez ikakvog razloga i dovodili je u neprijatne situacije pitanjima i potezima koji nisu bili primereni.

Dženifer Aniston
Dženifer Aniston • Print Screen / youtube
Ona, međutim, nije bila jedina — na društvenim mrežama ljudi se prisećaju sve više intervjua u kojima su žene iz sveta slavnih bile izložene nečemu što im očito smeta, sve zarad rejtinga. Jedna od poslednjih koje su se fanovi setili je glumica Dženifer Aniston, koja je 1998. godine u emisiji Dejvida Letermana doživela nešto čemu se svakako nije nadala.

Dženifer Aniston
Dženifer Aniston • Print Screen / youtube

Zvezda serije “Prijatelji” je, naime, došla kako bi promovisala svoj novi film “Predmet moje naklonosti”, a samo nekoliko minuta kasnije voditelj je seo iza nje, rekao: “Izvini ako je ovo nepristojno, hoću nešto da probam”, a stavio joj ruke na vrat, potom stavio pramen njene kose u usta i polizao ga iako se glumica opirala.

Dženifer je obrisala pljuvačku sa svoje kose maramicom i izgledala šokirano zbog ovako bizarnog poteza. Pogledajte kako je to izgledalo:

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar