Radio Balkanfox

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Tara i Anđela oći u oči, čuva ih obezbeđenje


Jedan od najvećih rijaliti skandala čije su glavne junakinje starlete Tara Simov (21) i Anđela Mitkovski (29) dobiće svoj epilog, kako Alo! ekskluzivno saznaje, sutra uveče i to javno u živom prenosu emisije „Amidži šou“!

Foto: E stock

 

Izvor blizak uređivačkom timu najgledanijeg domaćeg šoua o poznatima kaže za Alo! da će ovo biti prvo suočavanje nekada dobrih drugarica koje su završile na sudu kada je Anđela Veštica, navodno, pretukla i do glave ošišala tada maloletnu Taru Simov i bez garderobe je ostavila na parkingu.

Istorija njihovog sukoba traje više od četiri godine. Do sada se nikada nisu srele javno niti jedna drugoj imale priliku da kažu ono što bi htele – počinje izvor i dodaje:

Pored toga što su bile i na sudu po tužbi Simove, cela priča i sporne fotografije u nekoliko navrata povlačile su se i po društvenim mrežama na kojima je vođen i svojevrstan virtuelni rat.

Printscreen

 

Tara je u nekoliko ispovesti do detalja opisivala šta joj je Anđela radila tokom kobne večeri i uvek apostrofirala da je godinama posle toga imala ozbiljne traume, kao i da se plašila javnosti i izlazaka iz kuće. Kako izvor navodi, zbog svega toga ovo gostovanje dve starlete biće organizovano sa posebnom pažnjom i do sada nesvakidašnjim uslovima kada je u pitanju televizija.

Tara i Anđela će doći u studio, ali će zbog istorije njihovog odnosa u pripravnosti biti obezbeđenje koje će motriti na ponašanje još uvek zaraćenih bivših drugarica. Tek kada je Tari predočeno ovo rešenje, ona je pristala da gostuje sa Anđelom – ekskluzivno otkriva izvor.

Simova je krajem avgusta ove godine opet na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima je prebijena, sa modricama i podlivima, a sve zbog toga što je išla na sudsko suočavanje sa Anđelom, na kom se starleta nije pojavila. Sada je, navodno, slučaj zastareo, zbog čega je rešila da ponovo opiše i podseti na detalje incidenta koji se dogodio 2017. godine.

– Ja jesam agresivna i umem da udarim i pobijem se bez razloga, ali nikada ne bih nekog ko je mlađi od mene 15 godina i u tom trenutku ima 17 godina. Prebila, izotvarala, izlomila, šutirala nogom u glavu 20 minuta sa još 5- 6 devojaka i na sve to ošišala i ostavila golo dete na ulici – napisala je tada Simova uz fotografije.

Tara sve oprostila Anđeli?!

Nekada ljute rivalke Anđela Veštica i Tara Simov su izgleda sklopile primirje, a potencijalni dokaz ovog zaključka nalazi se na Instagramu.

Ono što je sve šokiralo jeste činjenica da su se njih dve ponovo zapratile na Instagramu, a baš ovaj detalj je odmah izazvalo sumnju da je došlo do pomirenja. Nijedna se za sada nije oglasila, niti dala nagoveštaj, što ozbiljno intrigira njihove pratioce koji su odlično upućeni u njihovu situaciju, prijateljstvo i sukob koji ga je prekinuo.

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE Miljana Kulić diskfalifikovana iz Zadruge, ali to nije sve!

BONUS VIDEO:

 

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar