Radio Balkanfox

Elektičareva supruga otkrila kroz šta prolazi zbog fotografije sa Anom Nikolić, pa se oglasila i pevačica!


I.M., |

J.K., |

A.V., |

M.A.Š. |

Zakonita supruga Dejana Nikolića Valentina Spajić otvorila je dušu i priznala kroz kakav pakao prolaze njena deca otkako je u javnost dospela vest da je njen muž u vezi sa popularnom pevačicom.

Dejan i Ana Nikolić i Valentina Spajić • Instagram, AnaNikolicOfficial, Privatna arhiva / RAS Srbija

Valentina tvrdi da je Ana namerno postavila na Instagram fotografiju njenog muža i nje samo da bi nju isprovocirala, ne razmišljajući koliku će bol zadati njenim sinovima.

Naime, Spajićeva demantuje navode Aninih prijatelja da je njen brak sa Dejanom pre dve godine završen, te otkriva za “Srpski Telegraf” da je tačno da dva meseca nisu u kontaktu, ali da su još u zvaničnom braku jer on neće da se razvede.

Ana Nikolić
Ana Nikolić

– Nije tačno to što pričaju Anini prijatelji da Dejan i ja nismo dve godine zajedno. Mi smo u ovoj godini išli čak dva puta na zajednički odmor. Poslednjih godina imali smo probleme s vremena na vreme, kao i svi drugi parovi. Nismo zajedno od 10. avgusta, tačnije, to je vrlo bitna razlika, ta priča da smo formalno na papiru zbog dece je smešna jer deci nije potreban papir, već otac. Otac ih ne viđa, ne zove. Ja sam pokušala da dođem do njega, da potpišem sporazumni razvod, ali to je nemoguće. On nema nikakav kontakt ni sa svojim starim roditeljima, bolesnim, svi smo u šoku, zapravo – kaže Valentina i dodaje da Anu krivi za to što je javno objavila sliku gde njenom mužu sedi u krilu:

– Meni to nije normalno, Ana i Dejan imaju šifru definitivno. Zašto je javno stavila sliku s mojim mužem? Vidi se da nije nešto u redu s njom, skroz je neartikulisana. On nema emociju prema svojoj deci, a na nju je kliknuo zbog čaše, imaju istu šifru. Da je u pitanju neka obrazovana, fina osoba, možda bi mi i bilo krivo, ovako, osoba s dijagnozom, strašno, ima žensko dete, a ponaša se kako se ponaša. Jedino me brine to što ne znam kako će deca da reaguju. Sina su već zafrkavali u obdaništu, govorili su mu: “Ti više nemaš tatu” i on je ceo dan plakao. Imam utisak da mu Ana brani da viđa sinove. Ja sam s vaspitačima i učiteljima već obavila razgovor, pa ćemo videti.

Ana Nikolić Petar Dimitrijević
Ana Nikolić Petar Dimitrijević

Nakon ovoga Valentina je priznala da ju je Dejan pozvao posle dva meseca i, umesto da lepo popričaju, on ju je vređao i štitio Anu.

– Kontakt sa Dejanom sam imala prvi put danas, nakon dva meseca, bolje da nismo jer se vrlo ružno poneo prema meni. Fino sam ga pitala zašto nije zaštitio porodicu, kakve su to izjave, gde je on bio ljut na mene, pravdao se i branio Anu. Usput me je vređao. Zamolila sam ga da sledeće nedelje završimo te papire, da krenemo jer moja advokatica trenutno nije tu, on je rekao: “Ma opušteno, može i tada.” To je ona priča: “Muškarac laže, a ljubavnica veruje.” Za decu nije pitao. On je sinovima dao neki sitniš, u skladu s tim koliko ima, maltene ništa, eto tek toliko da se pokrije trošak nekog boravka. S ljubavnicom može jer se to vidi, ovo se ne vidi nigde. Neka ga Ana opelješi, kad već drugi nisu.

Ana Nikolić Milan Ilić
Ana Nikolić Milan Ilić

Za kraj Spajićeva je šokirala činjenicom da se Anin sadašnji dečko, a njen muž, i te kako dobro zna sa reperom Stefanom Đurićem Rastom:

– Rasta i moj muž se poznaju, što mi je još gore. Ja sam čula za Rastu sve najbolje.

Stefan Đurić Rasta
Stefan Đurić Rasta

Nakon objavljivanja informacije da se Ana Nikolić viđa sa oženjenim Dejanom i da su u nekoj vrsti emotivnog odnosa, pevačica je na svom Instagram storiju podelila tekst u kom izvor blizak njoj otkriva da Ana jeste bliska sa Dejanom, ali da neće da se upušta sa njim u dublji odnos dok se on ne razvede.

Međutim, sada, nakon što se oglasila i Dejanova zakonita supruga Valentina, Ana je odlučila da se lično oglasi za medije.

Ana Nikolić
Ana Nikolić

– Već 18 godina sam na estradi i nikada se za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala. Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi, poludela pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posledica – rekla je Ana Nikolić i dodala:

– Njegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejana bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smem da delim. Kao i do sada, ni u buduće svog momka neću predstavljati javnosti, neću javnost puštati u svoj krevet niti ću pričati o emotivnom životu. Moraćete da se potrudite da saznate sa kim spavam i da li sam zaljubljena, jer ja svoj život nikada nisam davala na tacni. O emocijama sam pričala isključivo kroz svoje pesme, jer mislim da moja publika taj jezik najbolje razume.

Ana Nikolić
Ana Nikolić

Sa druge strane, i sam Dejan Nikolić se oglasio i prvi put javno izneo svoju stranu priče.

– Ja čekam u suštini da se Ana oglasi, jer je ona ipak medijska ličnost. Ono što ja mogu da se izjasnim jeste to da smo mi zaista, stvarno, prijatelji. Sve ostale priče su čista glupost – počeo je Dejan.

Ana Nikolić
Ana Nikolić

Na pitanje zašto je objavila fotografiju baš sa njim, ako ranije nije objavljivala fotografije tog tipa sa prijateljima, Nikolić je istakao da ne zna jer je – “ne poznaje dugo”.

– Zašto ne bi okačila prijateljsku sliku? Ne znam, ne mogu to da znam, jer ja devojku poznajem tek nekih mesec dana – odgovorio je on.

Ana Nikolić
Ana Nikolić

Na navode njegove supruge Valentine, koja je nedavno rekla kako je on sa pevačicom već dva meseca, kao i da za to vreme nije video decu, Nikolić je izjavio:

– To su gluposti. Neko kaže ovako, neko kaže onako… Nije to baš tako. Kao što vam je moja supruga potvrdila, ja sam poslednja dva meseca odsutan. Znači onda ne može niko, ni ona da zna gde sam i šta sam.

Ana Nikolić
Ana Nikolić

Na pitanje da li se čuje sa Anom sada nakon svega, Dejan nije hteo da komentariše.

– Ana i ja smo samo prijatelji. Nikada ništa nije bilo među nama. Da jeste, ne bih krio – započeo je Dejan i osvrnuo se na fotografiju, koja je izazvala buru u medijima.

Ana Nikolić
Ana Nikolić

– Te večeri, kada je objavila našu zajedničku fotografiju bili smo sa društvom u izlasku. Nisam iz javnog života, nemam iskustva sa medijima i nisam imao predstavu da zbog jedne fotke preko noći mogu da se nađem na svim naslovnim stranama.

Istakao je i koliko mu je žao što je Ana “pogrešno predstavljena u medijima”.

Ana Nikolić
Ana Nikolić

– Krivo mi je što je Ana predstavljena kao rasturačica mog braka, iz više razloga. Na prvom mestu zato što nikada ništa nisam imao sa njom. Samim tim ona nema nikakve veze sa odnosom mene i moje supruge. A i da sam imao, Ana ne bi bila kriva za naše probleme.

– Voleo bih da se ovaj medijski cirkus završi i da se više moje ime, ime moje supruge ne povlači po tekstovima jer mi nismo javne ličnosti, ja nisam Anin dečko, niti sam to ikada bio – zaključio je Nikolić za “Telegraf”.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar