Radio Balkanfox
Emina se pomirila sa Mustafom: Imamo još jedan sudski spor koji mora da se reši, ali o tome ne pričamo

Emina se pomirila sa Mustafom: Imamo još jedan sudski spor koji mora da se reši, ali o tome ne pričamo

– Otpalo je mnogo toga što je trebalo da otpadne, a ostalo ono što je dobro – rekla je pevačica

Emina Jahović i Mustafa Sandal

Foto: ATA Images, Instagram/mustafasandal24

Emina Jahović ponovo je u komunikaciji i dobrom odnosu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, sa kojim je zbog alimentacije i na sudu.

– Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji dva dečka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome – istakla je Emina.

Kada sumira godinu iza sebe, zaključuje da je veoma zadovoljna žena.

Pre svega, moram da kažem, da sam najzadovoljnija žena na svetu jer imam dva sina, zdravi smo, imam priliku da danas pričamo o svemu onom što smo uradili u proteklih 365 dana. Mislim da 2021. godina nije bila nikome laka, a posledice globalnog stresa koji smo imali u 2020. i 2021. tek ćemo da osetimo u narednom periodu. To je bilo ono što kažu učitelj i mučitelj, to će tek kasnije da odrazi na naše zdravlje i energiju. Bilo je dobro što smo se naučili da se više okrenemo porodici i pravim vrednostim. Otpalo je mnogo toga što je trebalo da otpadne, a ostalo ono što je dobro – objasnila je Jahovićeva za Super TV.

Emina će 15. januara napuniti 40 godina, ali kaže da ništa ne bi menjala.

Iskreno, ovaj osećaj koji sada imam u glavi i životno iskustvo nikada ne bih menjala za tridesete ili dvadesete. Nikada nisam zamišljala o tome da ću napuniti četrdeset, nekako mi je uvek bilo previše. Ali ono što je najvažnije, vidim da sam još uvek dete u srcu. Osecam se kao nikad do sada i kao da tek dolazi pravo vreme – objasnila je Jahovićeva.

Počela sam mnogo toga da menjam u poslednje vreme. Definitivno, kao prva stvar je taj detoks ljudi oko mene. Želim da budem okružena sa dobrim ljudima koji imaju dobre namere, kreativnim, ljudima koji se ne bave lošim stvarima, već isključivo dobrim. Osobama sa kojima mogu da budem bolja i napredujem, to mi je cilj. Što se moje firme tiče i inače mog okruženja. To bi bilo to, mislim da se sve sastoji u tome – dodala je.

Kada je reč o emotivnom životu, tvrdi da se nije pomirila sa milionerom Sadetinom Saranom.

– Nema ništa od pomirenja. Moj emotivni status je status kvo. Trenutno sam zaljubljena u muziku. Napisala sam skoro najbolji album u životu, najiskreniji do sada… Napisala sam najlepše pesme. Brend dobro napreduje, više sam se skoncentrisala na posao. Mislim da će mi se nešto desiti u ljubavi, ne tražim i ne jurim. Želim da sama sebe postavim stabilno, kako bi svi oko mene bili stabilni, pa i ljubavni život – rekla je Jahovićeva.

Video: Ni pre korone nisam živela od nastupa: Za Eminu Jahović nema krize

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar