Radio Balkanfox

Evo da li Marko veruje SVOJOJ DEVOJCI i kakav je ZAISTA njihov ODNOS!


Zadrugari Marko Osmakčić i Stanija Dobrojević postali su veoma bliski za kratak period, a sada su komšije njenog dečka Marka Markovića otkrili tajni plan Stanije i njega.

Stanija Dobrojević, Marko Osmakčić
foto: Printscreen

”Zadrugu 5” je od početka obeležio odnos Stanije Dobrojević i Marka Osmakčića, koji je i više nego prisan, a mnogi se pitaju kako na sve to gleda njen dečko Marko Marković, a njegova komšinica je sada navodno otkrile kakav je Marko otkad je Stanija u Beloj kući, te kako on gleda na odnos devojke sa Osmakčićem koji važi za jednog od najlepših zadrugara.

– Viđamo Marka, vrlo je pristojan momčić, uvek se uredno javlja, nekoliko ga dana nema tu u komšiluku, ali stvarno je vrlo fin i obrazovan. Da vam kažem, nisam sigurna, čim je on tu, znači da joj veruje, mislim ja pratim Zadrugu, nema on ni razlog da joj ne veruje, ona ne radi ništa što ne sme, Stanija je neko ko voli da bude u muškom društvu, jer su devojke uglavnom ljubomorne i sujetne zbog nje, pa joj odgovara da ima muškarce, koji će joj i pomoći, pritom, pogledajte je, prava dama i toliko je zgodna, da i treba da ih vrti oko malog prsta – izjavila je komšinica i dodaje:

– Stanija i Marko su imali super odnos, mislim da ne može da je poremeti, oni imaju dogovor oko svega, vernosti, planova za budućnost, čisto sumnjam da bi ona to pogazila, zbog nekog tamo u rijalitiju. I da joj se dopao taj Marko tamo, ne verujem da će ostaviti dečka sa kojim je toliko dugo, zbog nekog šmokljana tamo koji je, mislim u odnosu na ovog Marka, strašno. Ovo je naše dete ovde i ne damo ga!

Stanija Dobrojević, Marko Marković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Republika/S.Telegraf

Bonus video:

OVO JE PRAVO LICE KIJE KOCKAR! Pevačica objavila snimak BEZ ŠMINKE, FRIZURE I FILTERA, evo kako izgleda kada se UGASE KAMERE!

00:13

OVO JE PRAVO LICE KIJE KOCKAR! Pevačica objavila snimak BEZ ŠMINKE, FRIZURE I FILTERA, evo kako izgleda kada se UGASE KAMERE!

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar