Radio Balkanfox

Evo kako je govorila o HUMANOSTI


Tekstopisac Marina Tucaković preminula 19. septembra u 67. godini posle teške bolesti.

Napisala je preko 4000 tekstova, i na taj način obeležila karijere mnogim pevačima sa naše javne scene. Iako nije volela previše da se eksponira u javnosti, poznato je da je oduvek volela da pomaže ljudima i da je bila mekog srca.

Ona je svesrdno pomagala Miroslavu Tanasijeviću, koji je godinama radio za nju i sa kojim se okumila. Pored toga što ga je redovno plaćala za obavljanje fizičkih poslova u kući, kao i za povremeno pomaganje u komponovanju i pisanju, odlučila je da za njegovu slavu potroši 2.000 evra.

Marina Tucaković
foto: Damir Dervišagić

– Godinama to radim jer smo Miroslav i ja kumovi. Krstila sam mu sve četvoro dece. Preuzela sam pripremanje njegove slave i zaista se potrudim da im napravim razne vrste jela i obezbedim hranu i piće za njegove goste, ali i da im ostane u izobilju kada prođu svečani dani – ispričala je ona 2014. godine.

Podsetimo, Marina je bitku posle teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Marina Tucaković
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

BOBAN RAJOVIĆ OTKRIO KAKO MU JE MARINA NAPISALA NAJVEĆI HIT: Bio sam RAZOČARAN, a ta pesma mi je PREOKRENULA život

02:03

BOBAN RAJOVIĆ OTKRIO KAKO MU JE MARINA NAPISALA NAJVEĆI HIT: Bio sam RAZOČARAN, a ta pesma mi je PREOKRENULA život

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar