Radio Balkanfox

Evo kako uživaju Igor X i bivša ZADRUGARKA!

Podelite ovu vest


J.K. |

Pevačica i nekadašnja učesnica “Zadruge” Marijana Zonjić uplovila je u vezu sa pevačem Igorom Kostićem, bivšim mužem Mine Kostić, a sada je pokazala kako se provode na Maldivima, gde su otputovali na odmor.

Marijana Zonjić i Igor X
Marijana Zonjić i Igor X • Instagram
Marijana i Igor su u vezi tri meseca, a pre nekoliko dana otišli su na ovu egzotičnu destinaciju, gde uživaju.

Zonjićeva je na društvenim mrežama podelila kako ona i Igor, poznat kao Igor X, po ceo dan leže na plaži i ispijaju koktele pod palmama, a mnogima je zapala za oko činjenica da se njih dvoje baškare u luksuzu dok je Mina, Igorova bivša supruga, nedavno istakla da nema finansijskih sredstava ni za osnovne troškove.

Marijana Zonjić i Igor X
Marijana Zonjić i Igor X • Instagram

– Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara – rekla je nedavno Mina Kostić, kojoj su zatim počeli da se javljaju ljudi, kako bi joj pomogli.

Međutim, kada joj je saopšteno da neki ljudi žele da joj pomognu, Mina je rekla kako nije ugrožena.

Mina Kostić
Mina Kostić • Petar Dimitrijević / RAS Srbija

– Priča je preuveličana, situacija nije takva. I hvala tom čoveku i svima koji su želeli da pomognu. Prijatan dan – poručila je pevačica pre nekoliko dana.

Marijana Zonjić je, podsetimo, izjavila i da je upoznala obe Igorove ćerke, i naslednicu koju ima sa Minom, ali i njegovu stariju ćerku, iz prvog braka. Zonjićeva je dodala i da sa pevačem priželjkuje da zasnuje porodicu.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar