Radio Balkanfox

Evo ŠTA Stefan Karić KRIJE U UGLU KREVETA: Kamera sve zabeležila…


N.M. |

Iako se mesec i po dana unazad javno prepucavao sa produkcijom rijaliti šou-programa “Zadruga” govoreći o navodno neisplaćenim honorarima za četvrtu sezonu, Stefan Karić je sinoć postao učesnik pete sezone.

Stefan Karić • Milan Ilić / RAS Srbija

Njegova emotivna partnerka Jovana Ljubisavljević je ovog jutra na društvenim mrežama objavila video u kom skoro na ivici suza govori koliko joj nedostaje njen dragi, ali su je pratioci zasuli negativnim komentarima poručujući da im više ništa ne veruju kad su ih već celo leto lagali da ne ulaze u “Zadrugu”.

Kako i njemu nedostaje Jovana, Stefan je sa sobom poneo nešto njeno kako bi mu manje nedostajala dok mu se i ona sama ne pridruži na imanju u Šimanovcima, u šta su mnogi uvereni da će se dogoditi pre ili kasnije.

Stefan Karić
Stefan Karić

Naime, Karić je u uglu svog kreveta stavio medvedića kog zove Joca, što je poklon koji mu je Ljubisavljevićeva darovala.

Stefan Karić
Stefan Karić

– Čuva te mala Joca – poručila je kratko Jovana, a detalje sporne raznežene video poruke koju je objavila ovog jutra, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar