Radio Balkanfox
Filip Car i sestra Dina Car

Filip Car i sestra Dina Car

Zadrugar Filip Car u prethodnom periodu doživeo je nekoliko tragičnih momenata sa devojkom Majom Marinković, te ga je ona u više navrata kasapila noktima. Zbog toga je njegova porodica uplašena, pa prilikom posete prijateljica je Filipu poručila da mu je majka rekla da joj ne dolazi na grob kada bude umrla, ukoliko ne završi priču sa Marinkovićevom. On je u tom trenutku nije poslušao, međutim, jučerašnji poklon ga je dobro naveo na razmišljanje. 

youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković tuča Zadruga 5

 

Naime, tokom jučerašnjeg dana voditelj Milan Milošević, zajedno sa bivšom zadrugarkom Minom Vrbaški ušao je na imanje kako bi zadrugarima podelili paketiće od strane porodica i prijatelja. Između ostalog Car je od sestre Dine Car dobio na poklon naočare, koje mu je Maja ranije polomila, a sa njima je bila spakovana i brojanica, koja je za Filipa predstavljala veliku opomenu. 

Porodica ovog intrigantnog zadrugara svim molitvama se obraća višim silama da spasu Cara od Majinig povreda i nasrtaja. Prošle noći, Maja mu je tu istu brojanicu, koju mu je sestra podarila za praznike pokidala, što je kod njega izazvalo još veći revolt i bunt. 


Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar