‘Film je zasad skupa igračka!’

Podelite ovu vest


N.M. |

Nakon što je knjiga o životu Kije Kockar, pobednice prve sezone “Zadruge”, napisala autobiografsku knjigu “Moj potpis”, na istu ideju je došla još jedna pevačica koja je redovan učesnik ovog rijalitija.

Kija Kockar
Kija Kockar • Vladimir Živojinović / RAS Srbija

Reč je o Zorici Marković, čije će se štivo pridružiti autobiografijama nekolicine njenih koleginica, među kojima je i Marija Šerifović.

– Ja već pišem knjigu o svom životu koju nikako da završim. Imam jako bogat život, bez filovanja i zaprške. Ali kada bi snimali film o meni, volela bih da se zove “Budi to što treba, ali kad treba”. Film o meni bi imao težinu, samo kada bi se neko ozbiljno pozabavio. Mada je to sada jako skupa igračka – ispričala je pevačica za “Star”.

Zorica Marković
Zorica Marković • zoricamarkovic_official / Instagram

Ovom knjigom Zorica planira da stane u kraj i mnogim lažima koje kruže o njoj.

– Bilo je svakakvih laži o meni. Najgore mi je bilo kada su pričali da sam dužna i ružna, da sam pucala sebi u usta, da su mi kamataši uzeli kuću… Neprijatno mi je kad sve to čujem, uvek se iznenadim – dodala je Markovićeva.

Zorica Marković
Zorica Marković • zoricamarkovic_official / Instagram

Podsetimo, pevačica je već deset godina unazad redovan učesnik rijaliti šou-programa, a koliko je novca zaradila za sve to vreme, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar