Radio Balkanfox

(FOTO) DOKAZ AFERE O KOJOJ BRUJI REGION Tanja Savić na nastupu izvela političara, DRŽE SE ZA RUKE I GRLE


Pevačica Tanja Savić bila je u vezi sa gladonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, a o tome svedoči i snimak, kao dokaz, sa njenog nastupa koji kruži društvenim mrežama.

Tanja Savić i Draško StanivukovićFoto: youtube

Tanja Savić i Draško Stanivuković

Naime, najpre je voditeljka Jovana Jeremić šokirala kada je rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pevačica strogo krije od javnosti.

– Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gde su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime – izjavila je ona.

Tanja je bila u “šemi” sa Draškom Stanivukovićem, i kako tvrdi izvor za “Kurir” i to u trenutku kada je on imao devojku i kada je planirao venčanje.

– Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju – rekao je izvor za “Kurir”.

Takođe, ona je, kako navodi izvor za portal “24sedam“, dolazila u Banju Luku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima. Izvor, kao jedan od dokaza njihove bliskosti, podseća na trenutak kada je Tanja Draška izvela na binu kada je nastupala u junu ove godine u Banjaluci.

– Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? – upitala ga je na bini pevačica, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu “Poludela”.

Inače, Tanja Savić na Instagramu prati Draška Stanivukovića.

VIDEO: Tanja Savić skače u more, veliko poprsje u prvom planu


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar