RadioBalkanfox

(FOTO) TAČNO 555 PROPUŠTENIH POZIVA: Tomović objavio psiho prepisku sa Miljanom, Zola sve vreme u zabludi!

Podelite ovu vest

instagram.com/miljanicakulic

Bojan i Miljana…

Naime, Bojan je objavio nekoliko skrinšotova njihove prepiske tvrdeći da ga je Miljana, nakon što ju je „otkačio“, uhodila i uznemiravala sa njenog, pa čak i sa tuđih brojeva.

On je objavio i šokantnu prepisku na kojoj se vidi kako ga Miljana zove da dođe kod nje, ali i šta bi radili da su zajedno.

– Šta bismo sada radili da si pored mene? – pitala je Miljana njega, a na njeno pitanje, očigledno seksualne prirode, on je odgovorio:

e-stock

Miljana Kulić…

– Grubo ili nežno?

Potom su konstatovali da u seksu vole iste stvari.

Bojan je pre svih ovih poruka na svom Instagramu javno priznao da je on otac Miljaninog deteta i javno pozvao produkciju da Miljanu odvedu na abortus pre nego što bude kasno i da se kasno odriče roditeljstva zbog psihičke bolesti Miljane Kulić i njegovog problema sa bipolarnim poremećajem.

Podsetimo, Lazar Čolić Zola ispunio je svoje obećanje i, u sredu 9. oktobra, potpisao je ugovor o poklonu koji je napravila produkcija, a koji je dokaz da se odriče svog honorara iz Zadruge 3 i daje ga Miljani Kulić, sa kojom čeka dete.

youtube.com/Zadruga Official

Zola i Miljana…

Ono što je šokiralo javnost jeste prvo činjenica da je Miljana kao „dokaz ljubavi“ tražila od Zole da to učini, a potom i da joj daje sve pare rodila ona dete ili ne.

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Скорашњи чланци

Скорашњи коментари

Архиве

Категорије