Radio Balkanfox

Frajer devedesetih u petoj deceniji zategnut kao praćka, žene će poludeti zbog ove fotke!

Podelite ovu vest


youtube.com/printscreen

Deda Đogani se skinuo na plaži

Denser i otac Lune Đogani Gagi Đogani letnje dane provodi odmarajući se i uživajući na suncu, a tom prilikom je pokazao i čime raspolaže kada je u pitanju fizički izgled.

Poznato je da je Gagi neko ko se bavi sportom i plesom skoro čitav život, da je mnoga priznanja i nagrade dobio baš sa popularnom grupom ,,Funky G”, ali da nakon razvoda od bivše supruge Anabele Atijas zajednički biznis je stao. Iako su pokušavali da se ponovo okupe i započnu novu eru pesmom ,,Vila veštica”, porodične spletke su sprečile obnavljanje popularne grupe.

instagram.com/luna_djogani

Porodica Đogani Atijas

Devedesetih godina Anabela i Gagi nastupali su, a iz svake diskoteke je mogao da se čuje njihov hit. Dve decenije kasnije situacija se potpuno promenila. Gagi je nedavno postao i deda unuke Mie Miljković, koju mu je podarila ćerka Luna.

Deda Gagi ne krije svoju sreću kada je u pitanju Mia, ali isto tako Luna i Marko dosta paze na zdravlje bebe zbog trenutne situacije. Dok ne bude sve bezbrižno, Gagi je odlučio da se opusti u vodi, pa se na plaži skinuo i time pokazao izvajano telo. U neon zelenom kupaćem kostimu Gagi je pozirao u vodi, a svi su bili oduševljeni njegovim izgledom.

instagram.com

Gagi Đogani se skinuo

Ponosni deda u 5 deceniji života izgleda zategnuto kao praćka, a komentari na društvenim mrežama su se usijali.

Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar