Radio Balkanfox

Gde je nestao Elenin Dušan Reljin


Dizajnerka enterijera Elena Karaman (50), na svoj rođendan, objavila je na Instagramu niz emotivnih poruka koje je dobila od prijatelja. Međutim, mnogi su primetili da ovog puta nije bilo poruke njenog emotivnog izabranika, modnog fotografa Dušana Reljina, koji je neretko imao javne izlive nežnosti upućene partnerki.

 Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

On joj javno nije čestitao rođendan, što je mnoge nateralo da počnu da pretražuju njene objave proteklih meseci.

Tu se videlo da je poslednju njenu objavu Reljin komentarisao početkom avgusta. Od tada nije bilo javnih obraćanja niti objava jedno o drugom kako s njene, tako i s njegove strane.

Prijatelji ovog para smatraju da među njima ne funkcionišu stvari otkako je on krajem leta otputovao u Sjedinjene Američke Države, gde radi kao jedan od traženijih fotografa u modnoj industriji, ali da svađe među njima nije bilo.

– Lako je održavati vezu kada su emotivni partneri zajedno, ali kada su razdvojeni okeanom tokom dužeg perioda, dođe do razmimoilaženja – rekla je njihova zajednička prijateljica za “Story”.

– Volim tvoja stopala, samo zato što su hodala na zemlji i na vetru i kroz vodu dok me nisu našla – napisao je svojevremeno fotograf o Eleni, što je bio samo jedan od izliva nežnosti koje su partneri javno slali jedno drugom. Putovali su van Srbije, ali i po našoj zemlji i uživali u zajedničkim interesovanjima, poput duhovnosti, spiritualnosti, meditacije i joge.

– Najbolji prijatelji i srodne duše kroz mnoge živote – napisala je zgodna Beogradanka kao opis fotografije na kojoj je Reljin nosi u naručju.

Potom je dizajnerka nameštaja kupila plac na Kosmaju, na kome gradi vilu od 300 kvadrata, a plan joj je bio da je potpuno završi do kraja ove godine.

– Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a čuo sam da je uložila u nju više od milion evra, kako za gradnju, tako za razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer – rekao je jedan njen prijatelj za domaće medije, ali javnosti i dalje nije poznato da li je vila kompletno završena i spremna za život u kome, bar trenutno, nema traga od Reljina.

VIDEO: Elena Karaman proslavila rođendan


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar