Radio Balkanfox

“GDE STE JAVNE LIČNOSTI DA PODRŽITE NAROD SA KOSOVA I METOHIJE?” Tomović o NEMIRIMA, njegove reči će vas NAJEŽITI


Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović prokomentarisao je nemire na Kosovu i Metohiji na svom Instagram nalogu i tom prilikom istakao da mu niko neće zabraniti da bude ono što jeste i što su mu bili preci.

Naime, Vladimir je poznat po svom britkom jeziku, kao i neko ko ima svoj stav, te je tako i ovom prilikom rešio da iznese svoje mišljenje povodom nemilih događaja u Kosovskoj Mitrovici.

– Da se razumemo… Žao mi je svih ljudi koji pate, nevažno je koja su boje kože i rase. A sada me dobro poslušajte lažn dobročinitelji i humanitarci! Da se ovo što se braći i sestrama na Kosovu i Metohiji dešava bilo kome na kugli zemaljskoj, jedva biste dočekali da napišete: “Podrška i pravda za za nesrećni narod”. I to sve sa emotikonima tuge i suzama u očima – deo je objave.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen Instagram

– Gde ste javne ličnosti? Bojite se da ne dobijete nekog hejtera koji će vam napisati morbidnu poruku u inboksu ili vas otpratiti sa društvenih mreža? Bojite se da vam neće doći na nastupe? Stid i sram vas bilo! meni nikada neće zabraniti da budem ono što jesam i što su mi bili preci. Kosovo je Srbija – napisao je Tomović.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)

Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar