Radio Balkanfox
GLUMAC GODINE U PRAZNIČNOM INTERVJUU ZA INFORMER OTKRIVA Zbog ‘Tome’ sam naučio da pevam

GLUMAC GODINE U PRAZNIČNOM INTERVJUU ZA INFORMER OTKRIVA Zbog ‘Tome’ sam naučio da pevam


Slavni glumac u intervjuu za Informer otkriva da je zbog role legendarnog pevača morao naučiti da peva!

– Nisam vičan pevanju i nikada pre ovog filma to nisam radio. Imao sam mali strah kako ću se snaći. Mnogo mi je savetima pomogao Željko Joksimović, tako da sam u svim scenama zaista pevao, nisam blefirao! Kasnije je u montaži ubačen glas Aca Pejovića, koji je to uradio fenomenalno.

printscreen

Milan Marić kao Toma Zdravković

Šta ti je bilo najizazovnije u izgradnji lika Tome Zdravkovića?
- Pre Tome igrao sam uglavnom uloge opasnih momaka. Prvo u “Državnom službeniku”, gde igram agenta BIA, a onda i kriminalca u “Besi”. U “Tomi” je trebalo da dočaram čoveka koji je satkan od emocija, koji se bori sa sobom i koji je delimično desktruktivan. Bilo je izazovno da prihvatim tu ulogu.

Tokom snimanja dirljivih scena i sam si zaplakao…

– Bilo je dosta takvih scena. Ne doživljavam sebe kao nekog krutog čoveka. Drugi me tako doživljavaju jer je to moja maska, samo ja znam kako se osećam… Zato mi nije bilo čudno što sam plakao na setu.

Kog pevača bi voleo da glumiš posle Tome Zdravkovića?
- Nikad ne pravim planove šta bih voleo da igram. Puštam da to odluče drugi ljudi.

Kakva je bila saradnja s Tamarom Dragičević, koja u filmu igra Silvanu Armenulić?
- Tamaru poznajem još iz Omladinskog pozorišta “Dadov”. Dve godine smo zajedno pohađali i FDU. Bili smo različita generacija jer je dve godine starija od mene, ali smo se sretali. Bilo mi je prijatno sa njom na setu. Odlično se snašla u ulozi Silvane. Oboje smo imali želju da taj film uspe.

Bio si aktuelan i zbog serije “Besa”, a uskoro završavaš snimanje treće sezone “Državnog službenika”. Koji su tvoji sledeći projekti?
- Želim malo da se odmorim. Kada dođem sebi, videću šta dalje.

Koje su tvoje novogodišnje želje?                                                                                               – Svake godine želje su mi, manje-više, iste. Prvenstveno zdravlje, a onda, ako može, i malo “ekstra priloga”. A to je sreća i da i dalje budem svoj.

Da li si ikada poželeo da odustaneš od glume?
- Kada mi je u nekim trenucima teško ili se razočaram zbog nečega, često pomislim da bih voleo da odem na pusto ostrvo i da nikog ne vidim i ne čujem. Međutim, to me brzo prođe… Nikad nisam poželeo da odustanem od glume. Ovaj posao me ispunjava, osećam se življim i sve dok tako bude, baviću se njim. Onog trenutka kad se taj rezervoar bude ispraznio, možda i pomislim da odustanem od glume, ali još sam mlad da bih tako nešto pomišljao.

Đorđe Bukvić

Milan Marić

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE