Radio Balkanfox
Goca Božinovska je pre Šijana imala još jednu TRAGIČNU ljubav!

Goca Božinovska je pre Šijana imala još jednu TRAGIČNU ljubav!

Svima je dobro poznato da je muž Goce Božinovske, Zoran Šijan, ubijen. Ipak, ono što mnogi ne znaju jeste da se i njena ljubav pre Zorana završila tragično.

– Pre Šijana imala sam momka koji je ubijen, Mita se zvao. Držao je kazina po Nemačkoj, baš je bio bogat i moćan. Ali ja nisam znala i tu drugu stranu, da se bavio drugim poslovima – rekla je ona jednom prilikom u emisiji Glamur.

– Nikako mi se nije dalo u životu da budem ispunjena i da to traje. Upoznala sam ga na moru u Igalu, na plaži, i bila sam mnogo zaljubljena u njega. Bili smo godinu dana zajedno, ali tužna je to priča, ne volim toga ni da se sećam – ispričala je ona dalje.

Goca Božinovska
foto: Dragana Udovičić

Pevačica je otkrila i kako je taj trenutak izgledao.

– Došli smo za Novu godinu iz Nemačke, jer je on tamo držao kazina, pa sam htela da ga upoznam s roditeljima i sa ćerkom Jelenom. Posle toga smo otišli u Beograd, u jedan hotel, gde je bilo dosta naših prijatelja, i tu smo slavili Novu godinu – ispričala je Božinovska u pomenutoj emisiji.

– Kad smo izlazili, držali smo se za ruke i jedan čovek je direktno, sa pet metara razdaljine, pucao u njega. Ubili su ga pored mene. Pre nego što je pao, uspeo je mene da odgurne, da ne nastradam. Teško sam to preživela. Ja sam svaki dan plakala, toliko sam bila potonula. Da nije bilo moje Zlate (Petrović), koja je uvek bila tu za mene, ne znam šta bi bilo. Ona me tešila – zaključila je pevačica.

(Espreso)




Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar