Radio Balkanfox

Gorela sam za tebe i previše! Jelena Tomašević: Nikada nije kasno za novi početak u životu! (VIDEO)


Pop pevačica Jelena Tomašević svojoj publici za kraj leta i početak jeseni poklanja vedru numeru “Sve ispočetka” koja nosi snažnu poruku i dobar ritam, a kojom ujedno najavljuje i novi album.

— Iako je jesen na pragu, želela sam da odstupim od tog nepisanog pravila da su samo letnje pesme vesele i vedre i da svojoj publici poklonim kompoziciju koja budi pozitivnu energiju, daje snagu i entuzijazam i šalje poruku da se neke stvari koje su nas u životu opterećivale i bolele ostave iza sebe i krene napred u novi, bolji život. Verujem da nikada nije kasno za novi početak u životu, ljubavi, karijeri, međuljudskim odnosima, u svemu – ističe Jelena Tomašević i dodaje:

Jelena Tomašević, Foto: Miloš Nadaždin

— Živimo u vremenu velikih promena, poznajem mnogo ljudi koji se nalaze u prelomnim trenucima svog života u svakom smislu, koji završavaju sa starim navikama, ljubavima, načinom života, želeći da krenu ispočetka u nove pobede. U ovoj pesmi nema ničega iz mog života, ali je pevam u ime svih mojih bliskih prijateljica, koje izlaze iz loših veza, koje su gorele do poslednjeg momenta, a onda su rešile da se oslobode manipulatora. Shvatile su da početi sve ispočetka nije poraz, već pobeda i život i da se ljubav rađa iz ljubavi prema samom sebi, da bismo mogli da je delimo sa drugima – poručila je pevačica.

Instagram printscreen/ jelenatomasevic_official

Ona je na ovoj pesmi sarađivala sa popularnim autorima, a jedna od njih je Leontina.

— Ovo je prva od snimljenih pesama za moj novi album. Muziku i tekst je radila Leontina Vukomanović, a aranžman Darko Dimitrov. Radujem se što će publika uskoro da čuje nove pesme koje su za mene pisale moje drage kolege Maja Sar, Sergej Ćetković, Aleksandra Milutinović, Goran Kovačić, ali i moj saradnik iz benda Branko Koprivica, na čiju muziku sam napisala tekst, a aranžmane je uradio Mahir Sarihodžić – kaže Tomaševićeva, dok u pesmi poručuje: “Jer gorela sam za tebe i previše… Ti si mi slomio krila, al‚neću pasti…”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar