Radio Balkanfox

GREBE KAPIJU I MOLI DA GA PUSTE Miloš Bojanić i Dalila se vređali na nacionalnoj osnovi: “Pustite me, napraviću glupost, BIĆU U ZATVORU”

Podelite ovu vest

Miloš Bojanić

Foto: Printscreen / screenshot

Pevač Miloš Bojanić i Dalila Dragojević imali su žestok sukob u rijalitiju “Zadruga 3“, te su se vređali na nacionalnoj osnovi, nakon čega je on želeo da izađe napolje i napusti luksuzno imanje u Šimanovcima.


Dalila Dragojević vređa Miloša Bojanića
Foto: Printscreen / screenshot
Dalila Dragojević vređa Miloša Bojanića

– Smradu, tako i treba, na kapiju, da ti možda nećeš nekoga da diskvalifikuješ, hoćeš đavola. Nikad nikog nećeš diskvalfikovati. Pa ovde nisu ljudi tovjih godina da padaju na tvoje fore. Ovde su deca – rekla je Dalila, dok je on stajao pored kapije.

Miloš nije reagovao na njene komentare, već je dozivao produkciju i molio ih da ga puste napolje kako ne bi napravio neku glupost, i kako kaže, završio u zatvoru.


Miloš Bojanić pred kapijom
Foto: Printscreen / screenshot
Miloš Bojanić pred kapijom

– Ja vas molim, otvorite mi kapiju, ugrožen sam, ja vas molim da ne pravim bez veze gluposti ovde, jer nema smisla da me strpate u zatvor – bio je uporan Bojanić.

– Stoj, tu ti je mesto ispred kapije, keru jedan – vikala je Dalila.

Ona se potom povukla i otišla u spavaonicu, gde je objasnila cimerima da je Miloš i tokom “Farme” imao slične ispade, te da je i tada vređao ljude na nacionalnoj osnovi.

Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar