Radio Balkanfox

Hana Hadžiavdagić se vakcinisala protiv korone, a prošle godine je širila teorije zavere

Podelite ovu vest

Influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković (37) se nedavno vakcinisala protiv korona virusa, iako je prošle godine tvrdila da to nikada neće učiniti i u to vreme je spominjala brojne teorije zavere.

Naime, Hana se očigledno predomislila, pa je otkrila:

Prebolela sam koronu u februaru bez simptoma. Imam antitela i svejedno sam odlučila da se vakcinišem. Ne mislim da vakcina ima bilo kakve veze s i vantelesnom oplodnjom na koju idem na jesen. S obzirom da sam prebolela pre šest meseci, dovoljna mi je samo jedna doza. Molim antivaksere da svoje stavove zadrže za sebe jer me mišljenja rekla-kazala ne zanimaju. Zanima me samo ono što kaže struka – napisala je uz fotku na kojoj prima vakcinu.

Izgleda da je od prošle godine promenila stav o koroni. Influenserka je 2020. godine širila teorije zavere o koroni i vakcini koju je svet tada čekao.

- A što ako odjednom smisle vakcinu pa po zakonu uvedu masovno vakcinisanje pa nas obeleže ili tempiraju na određen broj godina života - pisala je Hana pa nastavila sa svojim potpuno neutemeljenim teorijama.

- Smanjenje populacije koja ne doprinosi (penzioneri i bolesni) = smanjenje državnog troška i prirodnih resursa - pisala je u martu prošle godine.

Na Fejsbuku je pisala i da se ona sigurno neće vakcinisati.

(Telegraf.rs)

Radio Balkanfox

Dodaj komentar