Radio Balkanfox

HAOS IZA KAMERA ZVEZDA GRANDA! Đorđe David neće da se izvini Miliju, priča o ODLASKU! Drama se nastavila posle emisije

Podelite ovu vestPravi haos je izbio na snimanju muzičkog talent šou-programa Zvezde Granda, budući da je Đorđe David optužio Aleksandra Milića Milija da šteluje mikorone svojim kandidatima kako bi zvučali bolje od ostalih.

– To što kažem tamo ili uradim je sve u žaru borbe za kandidate. Svako od nas ima pravo da kaže šta čuje ili vidi. Ne želim da ulazim u to da li je Mili pogrešio ili je u pravu, a ja nisam. Ja to ostavljam da publika zaključi. Bilo kakva rasprava ili neslaganje među nama, publika će oceniti ko je u pravu – ispričao je roker za Star.

– Snežana Đurišić me je podržala. Šta je bilo posle i da li sam sa još nekim pričao na temu štelovanja mikrofona ostavio bih za sebe. Svako od nas zastupa svoj stav, a tu izvinjenja nema, ako ste možda mislili da sam se izvinio nakon snimanja – nisam. Saša Popović je bio na Milijevoj strani oko cele te priče vezane za štelovanje mikrofona, a za to mogu da kažem samo super i divno.

Ne plašim se Milija da može da me istera iz žirija. Ja svoj posao časno radim, a ako me otkače, hvala Bogu, imam šta da radim. O mom opstanku u žiriju će odlučiti članovi produkcije, a to je na prvom mestu Saša Popović, pa tek onda Mili, a zatim Snežana Đurišić i još jedan čovek – dodao je Đorđe.

– Nije to ekipa ljudi koja se oslanja samo na jednog čoveka ili samo na Milija, to je ekipa od više ljudi. Mili nije glup, on ima osećaj da čuje ko je dobar, a ko ne.

InformerIzvor:E-Turneja

Radio Balkanfox

Dodaj komentar

U trendu