Radio Balkanfox

HAOS U HOLIVUDU! Poznati glumac izjavio da Džejms Bonda ne može da glumi žena, navukao gnev javnosti širom sveta zbog ove rečenice!


Producentkinja franšize Barbara Brokoli rekla je da Džejms Bond može biti bilo koje boje kože, ali da mora da bude muško.

Istog je mišljenja i Bond na odlasku, a njegova izjava već je podigla prašinu kod dela industrije i fanova.

Danijel Krejg (53) izjavio je u razgovoru za Radio Times da ne misli da bi Džemsa Bonda trebalo da glumi žena. Rasprava o predstavljanju i promenama popularnog špijunskog lika traje već godinama, a neki obožavaoci su sugerisali su da bi se u kultnoj ulozi trebala pojaviti žena.

EPA

 

Zašto bi žena glumila Bonda kad bi trebalo da postoji uloga jednako dobra kao Bond, ali za ženu? – pitao se Krejg i dodao kako bi trebalo da postoje bolje uloge za glumce svih rasa i za žene.

U intervjuu za Variety 2020. godine, producentkinja franšize Barbara Brokoli rekla je da Džejms Bond može biti bilo koje boje, ali da mora biti muško.

Objasnila je da je to zato što bi radije stvorila nove likove koje bi žene mogle da glume, nego dala ženi ulogu izvorno napisanu za muškarca.

– Verujem da bi trebalo da stvaramo nove likove za žene – jake ženske likove. Mislim da su žene daleko zanimljivije od toga – zaključila je.

 

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar