Radio Balkanfox

HITNO HOSPITALIZOVAN! Poznati pevač bio na korak od smrti, znamo ga sa ”Farme” i ”Dvora”


I.H.R |

Pevač Amel Ćeman Ćemo pre nekoliko dana suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, koji su mogli da ga koštaju života.

Amel Ćeman Ćemo • youtube

Naime, pevač je imao teške stomačne tegobe, a zahvaljući lekarskoj pomoći izbegnuta je da pevač dobije sepsu. Ćemo je za medije potvrdio da je zaista bio na ivici života i smrti.

– Nemam običaj da za medije iznosim privatne probleme, ali ovog puta sam prinuđen da napravim izuzetak. Na moju veliku sreću, a korak me delio od velike nesreće, uspeo sam da sačuvam zdravlje zahvaljujući timu hitne pomoći VMA, na čelu sa načelnikom hitne pomoći VMA doktorom Milanom Jovanović – priča folk pevač i dodaje:

Ćemo i Ivana Bojanić
Ćemo i Ivana Bojanić

– Voleo bih da me razumete jer ne bih otkrivao dijagnozu, samo ću naglasiti da zbog stručnosti i brzine lekara izbegao sepsu. Trenutno sam na terapiji, pridržavam se lekarskog upustva i primam redovno terapiju. Sad je sve u najboljem redu, kako je moglo biti. Ukoliko sve bude išlo po planu lekara, operacija neće biti potrebna. Iskoristio bih priliku da se izvinim svojoj publici i saradnicima, što sam morao da otkažem nekoliko nastupa. Ipak je zdravlje najpreče!

Folk pevač se ovim povodom oglasio i na društvenoj mreži Instagram, pa je na svom profilu objavio fotografiju sa pomenutnim doktorom i javno mu se zahvalio.

Ćemo sa doktorom koji mu je spasio život
Ćemo sa doktorom koji mu je spasio život

– Ovaj čovek mi je spasio život! Veliko hvala – napisao je Ćemo u okviru svoje objave, a mi mu želimo brz oporavak.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar