Radio Balkanfox

HOLIVUDSKI SKANDAL, ANĐELINA OTKRILA DA JU JE NAPAO SILOVATELJ! Glumica je dugo ćutala o ovoj temi, Bred Pit je sve znao a onda ju je izdao!


Anđelina Džoli dala je retki intervju u kojem je pričala i o bivšem mužu Bredu Pitu, s kojim se još uvek sudi oko starateljstva nad decom, i o holivudskom silovatelju Harviju Vajnstinu.

Anđelina je rekla da ju je Vajnstin napao, da je Pit za to znao i da su se oko toga svađali jer je uradio nešto što je smatrala velikom izdajom. Svetski mediji preneli su ovu vest kao udarnu a potom se oglasio i sam Vajnstin.

EPA

 

Taj deo intervjua počeo je pitanjem da li Džolijeva, dobitnica Oskara, ima utisak da su njena prava uvek bila poštovana?

Hm, dobro pitanje ako ste na terapiji. Mislim da je moja majka uradila mnogo po pitanju toga kako se osećam i koja prava imam. Ali znate, ja sam rano počela da radim da bih joj pomogla oko plaćanja računa. I nisam bila svesna toga kako zaslužujem da me tretiraju kao ljudsko biće i devojku. Nisam mislila da sam rođena s nekim pravima i zaštitama, već sam mislila da su to stvari koje se zasluže vremenom ili se za njih boriš. A kada se boriš za njih, nekada te ljudi posmatraju kao ‘tešku’ osobu – rekla je ona.

BONUS VIDEO:

JOVANA JEREMIĆ UGOSTILA ZAŠTITNA LICA “ZADRUGE” Nova sezona rijalitija počinje večeras, evo koji su detalji spektakla!

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar