Radio Balkanfox

Hrvatska je opasna po zdravlje!

Podelite ovu vest

AUTOR:

DATUM I VREME:
30.06.2020. 07:00

Hrvatska

Hrvatska, Foto: EPA / Dominik Bat

Hrvatska je na sve načine pokušala da spasi turističku sezonu, pre svega lažirajući podatke o epidemiji koronavirusa, usput vodeći kampanju protiv BiH, Srbije i Crne Gore.

Izgleda da istina konačno izlazi na videlo pa su i najznačajniji političari iz susedne zemlje počeli da priznaju da je situacija sasvim drugačija od onoga što se piše u tamošnjim medijima.

U ovoj zemlji, ali i na Balkanu, odjeknula je izjava Davora Bernardića, predsednika SDP-a i lidera Restart koalicije, kako ubuduće ne žele organizovati predizborne skupove, jer su odgovorna koalicija i brinu za zdravlje građana.

Hrvatska je danas nesigurna zemlja po zdravlje građana, jer da je sigurna, onda bi se i kampanja mogla odvijati u uslovima koji su primereni. Tako će Restart koalicija nastaviti sa svojim aktivnostima u predizbornoj kampanji (izbori su zakazani za 5. jul) putem društvenih mreža, oglasa u medijima i putem plakata, uz konferencije za medije na otvorenom – najavio je Bernardić.

Stav lidera jedne od najjačih političkih stranaka u Hrvatskoj sigurno će uticati da stranci dva puta razmisle pre nego što se odluče da letuju u ovoj zemlji.

Podsećanja radi, u dosadašnjem delu sezone, čak 67 odsto vlasnika privatnih apartmana i smeštaja nije zabeležilo nijedno noćenje, a uprkos svim apelima stranim turistima da posete Hrvatsku jer su “uspešno izašli na kraj sa epidemijom”, sada je svima jasno je Zagreb bio spreman da žrtvuje i svoje građane, kao i turiste, kako bi uspeli nešto da zarade ovog leta.

 
Izvor:Alo

Radio Balkanfox

Dodaj komentar