Radio Balkanfox

HRVATSKA PEVAČICA PONOVO U SRBIJI, VRATILA SE U GRUPU! Otkrila i šta prvo RADI SA MUŽEM KAD SE PROBUDE!

Podelite ovu vest


Harizmatična hrvatska pevačica Indira Levak otkrila koliko su joj falili nastupi u srpskoj prestonici.

– Toliko dugo nismo bili zajedno, skoro nekih godinu i po dana. Tako da jedva čekam da se popnem na pozornicu i da krene onaj ludi bit, da zapalim moje fanove i da napravimo najbolju žurku na svetu – priča Indira.

Indira Levak
foto: Printscreen

Indira je nedavno objavila novu numeru u kojoj je ukrstila glas sa kolegom Halidom Bešlićem.

-Odlična numera, odličan duet sa mojim dragim prijateljem Halidom. Kuvali smo taj duet već dugo vremena i pevala sam kao njegov gost na Koševu pre mnogo godina i rekla mu da moramo snimiti duet. On je rekao naravno. Hteo je pevati sa mnom ”Guhni golube”, ali to je neko drugi otpevao. Rekla sam pesme više nema i napisala reči za novu pesmu, ”Iskru” i pesma postade za derneke kad ti je svega dosta, da mazneš i da nastane lom – otkriva pevačica.

Kako joj energije ne manjka, sa somehom na licu otkrila je šta je tajna njenog vedrog duha:

Halid Bešlić
foto: Printscreen

-Pre svega muž održava tu energiju, krenemo sa jednom lepom vežbom koja je meni mrska, evo smeju mi se. Inače mi je mrsko, volim ispijati kafu malo duže, a on me pogura i ja skočim na sat treninga. Onda dođe predivna energija između mene i publike, i tu nastaje haos i ludnica – priča Indira.

Na oduševljenje mnogih, Indira je obnovila saradnju sa grupom ”Kolonija” sa kojom je pevala od 1996. godine do 2017.

-Mislim da je ta pauza od par godina jako dobro došla meni i Borisu, jer smo se na neki način prirodno razišli, ali i sastali. Malo je nestalo one iskre, zasitili smo se jedno drugog, 20 godina je jako puno. Pesma ”Atlantida” izlazi uskoro, očekujte najbolje od nas – zaključila je Indira Kolonija.

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Pink)

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar