Radio Balkanfox

Ilda Šaulić otkrila kako je posle MNOGO godina opet srela ljubav svog života


Kada su se Ilda Šaulić i Bojan Vučković upoznali, bili su mladi, a razlika u godinama nepremostiva. Susret nakon mnogo godina doneo je ljubav za njih dvoje…

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković uživaju u skladnom braku, čija je kruna ćerkica Ema. Ipak, malo je poznato kakva je, zapravo, njihova ljubavna priča.

 

Naime, oni su se upoznali još pre nekoliko decenija, ali oboje su tada bili deca. 

 

— Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili — ispričala je pevačica svojevremeno za Story.

 

— Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni.

 

 

Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan — istakla je Ilda, pa zaključila:

 

Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina.

 

 

Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar