Radio Balkanfox

Ima milione, a kupuje na buvljaku: Ne zanima me kad kažu da sam se obukla kao seljanka


Pevačica Suzana Jovanović slovi za skromnu ženu na našoj estradnoj sceni.

U prilog ovim tvrdnjama govori činjenica da ne troši hiljade evra na skupu i markiranu garderobu. Za razliku od njenog supruga Saše Popovića koji vozi automobil od 150 000 evra, pevačica sa ponosom ističe da garderobu kupuje po buvljoj pijaci:

– Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku, a ni danas nemam ništa protiv i ne stidim se toga. Modni kreatori te hvale samo ako im daš novac, a ako nemaju korist od tebe i ako ne sarađuješ sa njima, oni te pljuju – izjavila je svojevremeno Suzana, i priznala da joj se ne dopada to što se u Zvezdama Granda ne bave više pesmom nego garderobom.

– Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su ispeglani, čisti i uredni, a ne da vrište marke sa njih.

Inače, Suzana je žena kojoj pevačice možda i najviše zavide, ali ona priznaje da to što je uvek nasmejana ne znači i da je uvek srećna.

- Kada sam bila u najvećoj patnji, bolu i tuzi, niko to nije znao, smehom sam sve rešavala. Svi misle da ja nemam probleme, a imam ih i te kako. Samo mrtav čovek nema probleme.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar