Radio Balkanfox

IMA STANOVE U NOVOM SADU I VALJEVU, ZGRADU I HOTEL Tea Tairović bila u vezi sa oženjenim biznismenom?! –


Pevačica Tea Tairović navodno je bila u vezi sa oženjenim biznismenom u periodu dok je učestvovala u “Zvezdama Granda”, a romansa je navodno trajala samo tri meseca.


Tea i oženjeni biznismen su se, navodno, viđali u jednom od njegovih stanova, a tom prilikom nastao je i njihov intimni snimak koji je nedavno procureo u javnost, piše “Alo”.

– Njihova veza je od starta bila tajna, tim pre što je Tein dečko bio mnogo stariji od nje, a u to vreme je imao i suprugu. Međutim, njih dvoje su se krili i zbog toga što je on bio još sa nekoliko Teinih koleginica, a sa pojedinim pevačicama takođe ima intimne snimke – kaže izvor i dodaje:

– Bili su zajedno više od tri meseca i isključivo su se viđali u jednom od njegovih stanova, koje poseduje u prestonici. Često je pravio razna okupljanja za svoje prijatelje na kojima je pevačica bila prisutna. Tokom tih susreta je i nastao njihov snimak, a Tea se donedavno nadala da nikada neće izaći u javnost.

Isti izvor otkriva i da veza “kraljice bakšiša” s bogatašem nije bila ozbiljna.

– Njen bivši partner u svom vlasništvu ima i nekoliko stanova u Novom Sadu i Valjevu, tu su takođe provodili vreme. On je jedan od bogatijih ljudi u zemlji, a osim kuća i stanova, poseduje i zgradu, kao i hotel. To od starta nije bila ozbiljna veza, već više kombinacija. Kada su se zasitili jedno drugoga, rešili su da se raziđu i nastave odvojene živote – tvrdi izvor pomenutog lista.Press Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar