Radio Balkanfox

Imaćete više sreće nego pameti!

OVI ZNAKOVI ĆE DO KRAJA JANUARA IMATI BRDO PARA: Imaćete više sreće nego pameti!

Ilustracija, Foto: Profimedia

Ušli smo u u Novu 2022. godinu, a astrolozi ukazuju da zbog Urana u Biku i Saturna u Vodoliji, treba da budemo oprezni sa finansijama, ali da će pojedini znakovi imati više sreće da dobiju novac

OVAN – Kako je Venera retrogradna, sve vreme ste bili u panici da neki zaostali novac neće stići na vaš račun, ali se ispostavilo da planete u ovom znaku nagrađuju vredan trud. Profitiraćete preko posla i nije isključeno da dobijete novac kroz napredak u karijeri. Znači, novac ćete dobiti isključivo preko sopstvenog truda na poslu.

RAK – Na pragu 2022. godine ima naznaka da dobijete novo poslovno partnerstvo koje će vam doneti više novca. Iako ćete imati troškove, pred vama je saradnja koja može da vam donese veći novac. Posredstvom Jarčeva možete itekako da zaradite.

STRELAC – Čekali ste novac, a on ili kasni ili stiže sa zakašnjenjem. Za vas neće biti briga na finansijskom planu, jer se pare bukvalno lepe za vas.

VODOLIJA – Jupiter je ušao u Ribe, tako da će pravo iznenađenje biti što ćete otkriti novi izvor finansiranja. Neko će vam ponuditi da zarađujete dodatni novac i to će vam doneti finansijsku stabilnost, ne samo u narednoj nedelji, nego tokom čitave godine.

(Espreso)
Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Dnevni trend