Radio Balkanfox

INTIMNI DODIRI PO INTIMNIM DELOVIMA: Maja skočila na Janjuša nakon nekompletnog priznanja o njihovom odnosu, on počeo da je VREĐA: Da ja ostavim ŽENU

Podelite ovu vest

Drama!

Tokom izlaganja Marka Janjuševića Janjuša u emisiji “Pitanja novinara”, Maja Marinković je ustala i prokomentarisala.

Meni nije jasno šta on sada priča – rekla je Maja.

Ja nikada nisam rekao da ću se razvesti – istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, jesi rekao. Lažov si. Priznao si samo za poljupce, priznaj za dodire i šta si mi obećavao. Jako intimni dodiri. Sateran je u ćošak – skočila je Maja.

Njoj odgovara ovo, vrti priču. Ja neću da priznam, nego ću da prećutim. Neka priča devojka bez blama – odgovorio je Janjuš.

Bilo je intimnih dodira po intimnim delovima tela. Dodirivali smo se po intimni delovima. Ne treba da se stidimo što pričamo ovo, nego što smo radili. Ne pada mi na pamet da budem lažov. Ja sam znala da je oženjen, snosiću posledice, on je isto tako kriv što je obećavao – dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da se obesiš. Da ja ostavim ženu zbog tebe… Da li neko misli da bih ja bio sa njom do kraja života? – pitao je Janjuš.

Da! – bili su jednoglasni zadrugari.

Zgadila mi se šta je izgovorila. Ona hoće da sam ja zaljubljen u nju. Ne volim je kao osobu više, ne zanima me. Nikad nisam bio zaljubljen u nju. Ona je očekivala mnogo? Ona? – govorio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.


Izvor:Pink

Radio Balkanfox

Dodaj komentar