Radio Balkanfox
ISKORISTIO SI MILJANU, ZASLUŽIO SI ONO ŠTO TI JE DESILO! Zadrugar opleo po Zoli – sve mu sasuo u lice: Neiskren si ušao u odnos sa njom!

ISKORISTIO SI MILJANU, ZASLUŽIO SI ONO ŠTO TI JE DESILO! Zadrugar opleo po Zoli – sve mu sasuo u lice: Neiskren si ušao u odnos sa njom!


Šta da ti kažem, žao mi je zbog svega što ti se desilo sa Miljanom, ali na neki način si zaslužio to. Znaš kako si ušao u taj odnos, zavoleo si je, ali si ušao neiskren u taj odnos, neke stvari su ti odgovarale – rekao je Karić.

Ušao sam, bilo mi je zanimljivo, znam na šta misliš, pozdrav za brata Peksa – dodao je Zola.

printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Mislim da si ušao iz koristi, koristio si je. Ali si imao i emocije prema njoj, voleo je. I zaslužio si i nisi to što si dobio. Žao mi je, to je bilo kao u horor filmu, ja sam hteo da spakujem stvari i da odem, nisam mogao da spavam mirno. Treba malo da se aktiviraš, ne znam zašto ne uđeš u odnos sa Nevenom, sprdajte se, zezajte, kao i do sada. Imaš i ti šta da kažeš, komentariši. Aktiviraj malo procente. Žao mi je što Marko i ti niste dobili neku nagradu – govorio je Stefan.

Stvarno me je povredilo to što nisam dobio neku nagradu, smatram da smo zaslužili. Pogotovo što sam u ovoj situaciji, mnogo bi mi značio zasluženi vetar u leđa – istakao je Čolić.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Stefan Karić

Bez obzira što nemamo odnos kao u Zadruzi 3, kad smo i delili krevet, smatram da si lojalan, cenim tvoje mišljenje. Za Peksa nisam ništa mislio loše, nego znam njegovu vizija. Ušao sam u odnos sa Miljanom, bilo mi je zabavno, izazazovno, zaljubio se. Na neki način sam sam kriv za ovo što mi se desilo, a da li je ispravno, to je druga priča – zaključio je Zola.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend