Radio Balkanfox

Isplivao snimak na kojem se Tanja i Stanivuković drže za ruke, ona mu govori da je “voljen”


Tanja Savić navodno je bila u vezi sa gladonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

O romansi se nagađa, ali je jedno sigurno – da pevačica jeste imala kontakt sa Draškom i da je bila veoma prisna sa njim, o čemu govori i snimak koji se pojavio na Jutjubu.

Na pomenutom snimku Tanja peva u punom klubu, a na scenu izvodi, ni manje ni više, nego Stanivukovića, kojem na mikrofon govori kako ga “svi vole”.

Potom ga drži za ruku i pita ga da li hoće da joj bude u spotu, na šta on klima glavom, pa naručuje njene najveće hitove “Zlatnik” i “Poludela”.

Tanja se na snimku sve vreme smeška dok priča sa Stanivukovićem, a sudeći po njegovim odgovorima, ni on nije ravnodušan.

Naime, Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pevačica strogo krije od javnosti.

- Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Nije iz Srbije, iz Bosne je i nije Dodik - izjavila je ona, a potom za Telegraf Jetset otkrila:

- Sve se to navodno desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila:

- Ko će tu sve da popamti, koja je ko i koja je za šta. J*** lud zbunjenog (smeh). Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar