Radio Balkanfox

Ispovest starateljke “monstruma”o zlostavljanju Milice Kemez: Ona i njena sestra su puštale muškarce u kuću kroz prozor (FOTO)

Podelite ovu vest

Milica Kemez je nedavno pred zadrugarima i milionskim auditorijumom iznela svoju tešku i strašnu životnu priču, posle čega su usledile poruke podrške za ovu devojku. Njenu starateljku, koju Milica optužuje za zlostavljanje gledaoci su preko noći obeležili kao “monstruma”.

Novinarska ekipa pronašla je, u Beloj Crkvi, ženu za koju Milica tvrdi da je nju i sestru “11 godina zlostavljala na svaki mogući način, i psihički i fizički”. Zove se Vesna, a u prvi mah, novinarima je samo rekla da “Bog sve vidi”, da je veliki, i da neće biti lako kad bude vraćao svakome po zasluzi. Međutim, uskoro je iznela svoju stranu priče.

– Prvo je slagala da je bila 11 godina kod mene, tačno je bila 9 godina i 10 meseci. Za sve te godine proveravao me je i centar iz Bele Crkve i centar iz Novog Sada, i to su nenajavljeni dolazili.

– Ona i njena sestra su puštale muškarce u kuću kroz prozor i bežale od kuće, pa su krale… Nju je neko lepo naučio sve, misli da će ako ispriča neku tužnu priču da pobedi, ali neće. Ona možda može i da zezne narod, ali onaj gore sve vidi. Kupala se kišnicom, kaže? Dva kupatila je imala – nastavila je vidno potresena žena.

– A to što je vređala dete koje sad čuvam, da je retardirano… On jeste bolestan, ali ne krade kao one što su krale. A to što je nisam htela pustiti na maturu, zašto nije rekla zbog čega?! Na slikanje je otišla sa drugaricom na motoru,bez kacige,a drugarica bez dozvole. Ne daj Bože da je pala, ostala u kolicima. E, zato sam je kaznila. Ispričala tužnu priču, pa posle dva dana odmah seks ,priča Vesna, koja je godinama radila na benzinskoj pumpi, dok je sada u penziji.

– Mrzi me toliko zato što joj nisam dozvolila da bude k*rva. Što joj nisam dozvoljavala da u 11 ode u grad, a da se vraća u 4 ujutru – rekla je Vesna.

– Njena mama je umrla dok je ona bila kod mene, a ja to nisam htela da joj kažem da me ne zamrzi. Njena majka je samo čepila noge i pravila decu, a ona će da bude ista kao majka.  Ona je sa 12 godina htela da spava sa muškarcima, ali ja to nisam dozvolila. Žali se da nije imala dobar život, a dva puta su išle na more, pa Kopaonik pa dva puta Vrnjačka banja, pa ekskurzije sa školom…

-Što se tiče batina, jednom jeste dobila batine, kada je pet puta išla u prodavnicu da uzimaju stvari i zapisuju se na moje ime. Pazarile su, pa su kradom jele na putu do kuće sve što kupe, a ovom detetu daju samo žvaku da ih ne bi izdao.

Bela Crkva

Za kraj, Vesna je prilično teškim rečima završila razgovor na temu Milice.

– Ja sam rekla, ona da danas dođe i da mi kaže “treba mi krv”, ja bih pre isekla vene i iscedila krv u kanalizaciju, ali njoj nikad! Umrla bih tu na mestu, ali i ona pored mene. Nema šta im nisam pružila, pa od ptice mleko! Išla sam da sečem drva na cirkularu da bi im bilo toplo. Pa, poslednji put smo bile u Vrnjačkoj banji, šta god im se svidelo, ja kupim. Nisam htela da osete da nemaju roditelje, sve sam im dala, ali nisu smele da me lažu i potkradaju. Kupovala sam im srebrne ogrlice svaki mesec. Pile su sok umesto vode. Boli me sve to što je uradila, ali za takvu je šteta pustiti suzu, prosto ne zaslužuje. Ujela me je za srce i to me mnogo boli. Ali, ispaštat će sigurno, a ja ću to da doživim.

 

Hvala što nas pratite.

BPortal

Radio Balkanfox

1 komentar

  • Glupo je da prica da su isle u banju,na ekskurzije i da su imale da jedu,jer gospodja koja ih cuva nije trosila svoj novac vec novac koji dobija kao hranitelj.Da li je njihova majka bila kurva i dizala samo noge to nije njen problem,a sigurno se neko ne bi zalio da je imao tezak zivot ako mu je sve bilo idealno.