Radio Balkanfox

ISTI STE KAO TARA I ŠA! Sandra Rešić poredila Dalilu i Dejana sa skandalom iz prošle sezone, pa ipak priznala veliku grešku iz Zadruge 4 o kojoj su svi brujali!


Dalila Dragojević zatekla je Sandru Rešić kako plače u dvorištu, pa joj je prišla i pružila rame za plakanje, a pevačica joj je otkrila šta je muči i šta je pravi razlog ovakvog njenog stanja:

Ponavlja mi se priča iz prošle sezone! Ja ću izaći sa dva nervna sloma odavde. I ovo za Marka… Bar da mi se toliko svideo! – plakala je Sandra.

Printscreen

 

Sandra, ja uopšte ne sumnjam u tvoje namere i prijateljstvo. Da li je moguće da si ti takva zbog jednog pitanja? Mene su ljudi upozorili na tebe, rekli su mi da ćeš mi zabiti nož u leđa. To je tvoje – rekla joj je Dalila.

Mogu samo da zamislim ko ti je to rekao. Takvo mišljenje imaju i Janjuš, Car… Možda ti je i Karić rekao. Ali ja ne mogu da prođem pored Dejana, koji kuka, da ćutim. A ti pusti te ljude da mi se tako… Moraš da me shvatiš, ja sam sličnu situaciju imala prošle godine – nastavila je Rešićeva.

Printscreen

 

Ja se ne mogu porediti sa tim ljudima, nije ni slična situacija – uvredila se Dalila.

I Stanija mi govori da nisam fer igrač, ako je ona fer i ja sam! – nastavila je da besni Sandra.

O OVOM SKANDALU BRUJI CELA SRBIJA! Otkriveno ko stoji iza Majinog intimnog snimka na kom je gola i brutalno vređa oca Takija, u pitanju je osveta?!

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar