Radio Balkanfox

IVAN DOBIO ZABRANU PRILASKA I MORA DA SE ISELI IZ STANA Nakon što je dobio ubodnu ranu od verenice, otkriveno da ju je ŠAMARAO, par zatečen u lokvi krvi


Nekadašnji rijaliti učesnik Ivan Marinković sinoć je završio u policiji nakon fizičkog sukoba sa verenicom Jelenom Ilić, a kako saznajemo njemu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i zabrana prilaska.

Ivan Marinković i Jelena IlićFoto: Instagram / Instagram

Ivan Marinković i Jelena Ilić

Kako saznajemo, komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić zadao 3-4 udarca otvorenom šakom u predelu glave (šamara), a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Kako dalje saznajemo, Ivan je rekao da mu je ubod nanela verenica, sa kojom tri godine živi.

Ivan MarinkovićFoto: Petar Marković / RAS Srbija

Ivan Marinković

Policijski službenici su kao dokaz uzeli makaze, ali je Jelena rekla da ih je prethodno oprala.

Ivan Marinković i Jelena Ilić razgovarali su sa dežurnim službenikom za nasilje u porodici, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac. Ivanu je izrečena hitna mera da se iseli iz stana, kao i zabrana prilaska.


[ad_2]
Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar