Radio Balkanfox

IVAN MARINKOVIĆ DOBIO ZABRANU PRILASKA I MORA DA SE ISELI IZ STANA? Rijaliti učesnik ŠAMARAO verenicu! NOVI DETALJI KRVAVE TUČE!


Nekadašnji rijaliti učesnik Ivan Marinković je završio u policiji nakon fizičkog sukoba sa verenicom Jelenom Ilić, a njemu je navodno izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i zabrana prilaska.

Komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

Ivan Marinković je najpre verenici Jeleni Ilić navodno zadao 3-4 udarca otvorenom šakom u predelu glave (šamara), a ona njemu ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Policijski službenici su kao dokaz uzeli makaze, ali je Jelena rekla da ih je prethodno oprala.

Ivan Marinković i Jelena Ilić razgovarali su sa dežurnim službenikom za nasilje u porodici, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac. Ivanu je navodno izrečena hitna mera da se iseli iz stana, kao i zabrana prilaska.

Ivan Marinković, incident
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/blic

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar