Radio Balkanfox

IVAN MARINKOVIĆ U ZADRUZI 5? Nude mu OGROMAN HONORAR, a evo šta ga sprečava da uđe u Belu kuću!


Kurir |

Postoji šansa da se ispuni želja Miljane Kulić koje je nedavno rekla da bi u “Zadruzi 5” volela da bude sa Ivanom Marinkovićem, ocem njenog deteta s kojima nije u dobrim odnosima.

Miljana Kulić i Ivan Marinković • TV Happy / screenshot

Kako smo saznali, bivši suprug Goce Tržan pre nekoliko dana imao je sastanak sa producentima Zadruge koji su mu rekla šta nameravaju i izneli svoju ponudu. Osim primaljivog honorara, koji iznosi više od dve hiljade evra nedeljno, njemu je rečeno i da njegov ulazak ne bi bio od samog starta u nedelju uveče, već kad se šou malo zahukta.

Ivan Marinković i Miljana Kulić
Ivan Marinković i Miljana Kulić

Marinkoviću se, prema rečima našeg sagovornika, veoma dopala ova ideja. Jedini problem je u tome što on ima važeći ugovor sa Hepi televizijom oko učešće u njihovom rijalitiju Parovi, koji bi morao da bude raskinut.

Podsetimo, Miljana i Ivan su se na jesen 2017. u Parovima i vrlo brzo između njih je planula strast. Kulićeva je ostala u drugom stanju u rijalitiju i planirali su zajednički život nakon završetka šoua, ali su se posvađali na krvi nož nakon samo nekoliko meseci veze.

Miljana Kulić
Miljana Kulić

Rezultat toga bio je Miljanin odlazak iz Parova i prelazak u Zadrugu gde je bila gotovo do samog porođaja u julu 2017. Ivan je njihovog sina Željka video prvog dana nakon rođenja kada je posetio Miljanu u niškom porodilištu i od tada uglavnom nije imao kontakt s njim, niti se raspitivao oko deteta.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar