Radio Balkanfox

Ivana Selakov: Aca Lukas me je prevario! –


Ivana Selakov i Aca Lukas objavili su juče četvrti duet, koji je obrada njegove pesme “Svatovi” iz devedesetih. Nije prošlo ni 24 sata od objave dueta, a među njima je već izbio rat.


Naime, Ivana Selakov je samo nekolio sati nakon objave pesme obavestila pratioce na Instagramu da je prevarena od strane svog saradnika na duetu, i da će spot za pesmu biti uklonjen sa Jutjuba do daljeg.

“Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi ‘Svatovi’”, počela je pevačica svoje izlaganje, pa nastavila:

“Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine. Voli vas Ivana.”

Pevačica nije do kraja precizirala šta je tačan uzrok svađe, a ubrzo se oglasila i druga strana, odnosno Lukasov producent.

“Kada se neka pesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pesme, je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pesmu kao kolaboraciju sa pevačem sa kojim se realizuje duet. U ovom slučaju do svega toga nije došlo od strane menadžmenta Ivane Selakov, zbog čega je tim Ace Lukasa reagovao i uklonio pesmu tokom jučeršnjeg dana sa Jutjuba”, stoji u saopštenju Hype produkcije koja stoji iza projekta.

Aca Lukas i Ivana Selakov pre dueta “Svatovi” snimili su tri zajedničke pesme – “Daleko si”, “Ljubav u doba kokaina” i “Omaklo mi se”.Press Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar