Radio Balkanfox

Ivona Pantelić slike


youtube.com/printscreen

Ivona Pantelić neprepoznatljiva sa crnom kosom

Voditeljka Dnevnika, Ivona Pantelić jedno je zaštitnih lica Javnog servisa, a njen zaštitni znak je plava kosa, međutim to nije oduvek bilo tako.

Naime, Ivona je objavila na svom Instagram profilu fotografiju iz mlađih dana i crne kose.

– Bilo jednom u Parizu, 1993. godine. Ekipa Satelitskog programa na radnom zadatku. Pored mene verni hroničar i čuvar naših fotografija, poznati pariski fotograf Milojko Milanović – napisala je Ivona.

 

 

Njeni pratioci nisu ostali imuni na ovaj prizor, te su komplimenti ”pljuštali” na sve strane.

– Prelepa

– Najlepša si

– Učinilo mi se na prvu da je Mila Jovović, prelepa si – samo su neki od komentara.

Voditeljka je pre izvesnog vremena otkrila je za magazin ”Hello” da se borila sa rakom dojke, kao i kako je uspela da pobedi ovu opaku bolest.

 

 

– Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk – prisetila se Ivona, pa dodala kako joj je produžen život:

– ”Hajde, Ivona!”, nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu gupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život – rekla je voditeljka, te navela da joj je podrška najmilijih bila najvažnija:

 

 

– Strepela sam kako će vesti prihvatiti oni kojima je iskreno stalo do mene. S druge strane, nervirali su me komentari ‘strašno’ ili ‘pa, kako je to moguće’, izgovoreni tek da bi se nešto reklo. Bežala sam od sažaljenja. Istančaju se osećaji, u deliću sekunde sam mogla da prepoznam šta ko misli.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar