Radio Balkanfox

IZBORILA SE ZA TO DA NE BUDE POLUPISMENA DOMAĆICA Upoznajte majku Mirjane Karanović! Ima 89 godina, a evo kako izgleda!


Glumica Mirjana Karanović aktivna je na društvenim mrežama, gde s pratiocima deli stvari iz svog profesionalnog, ali i privatnog života. Tako je sada pokazala kako joj izgleda majka, koja ima 89 godina.

Činjenica da je njena majka Rada snažna i istrajna, pomogla je Mirjani Karanović i pre nešto više od četrdeset godina

Kao mlađa imala sam potrebu da nadmašim svoju majku, da budem veća i bolja od nje, što je i prirodno kada si mlad. Sada shvatam da smo nas dve jedna energija, moja majka je neko koga prepoznajem u sebi, ženu koja nije pristala da ostane to što joj je nametnuto da bude – poluobrazovana devojčica sa sela, koja nije imala prilike da se školuje kad je trebalo, domaćica koja je stalno kod kuće i vodi jednoličan život. Njeni roditelji su joj namenili sudbinu polupismene domaćice. Iako je isprva pristala na to, presekla je i donela odluku da se zaposli, da završi školu i unapredi sebe. Mučila se, ali se izborila za svoj status i danas je gledam kako je ponosna na to što je zaradila penziju. Zaista mislim da nikada nije kasno da napraviš promenu u svom životu. I nije važna veličina promene, već sama promena. Mislim da od toga ne bi trebalo odustati, reći sebi: „Prošlo je moje vreme“. Uvek imaš izbor.

Foto: Printscreen/instagram

 

Svojevremeno je, prisećajući se tih dana, glumica rekla:

– Tad sam bila mlada i ta Petrija je meni legla. U njoj sam prepoznala istu duhovnu genetiku, i moju majku, i moju baku, sve je to meni bilo poznato, kao i većini žena na ovim prostorima.

GLEDAJ OMILJENU SERIJU I OSVOJI NOVAC – MOGUĆE JE! Ukoliko pratiš svaku epizodu “Dinastije”, možeš da dobiješ čak 100.000 dinara!

BONUS VIDEO:

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar