Radio Balkanfox
Izbornik Hrvoje Horvat u braku je 12 godina, a suprugu odvjetnicu upoznao je na otoku Pagu

Izbornik Hrvoje Horvat u braku je 12 godina, a suprugu odvjetnicu upoznao je na otoku PaguUpoznali smo se na Pagu, u Staroj Novalji. Nismo bili blizu sportskih terena kad smo se sreli pa možda zato i nema neke sportske poveznice – ispričao je za Story.hr hrvatski rukometni izbornik Hrvoje Horvat (44) i pojasnio ljubavnu priču njega i supruge.  

Trenutačno vodi reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Mađarskoj. Već je 12 godina u braku s odvjetnicom Aleksandrom i imaju dvoje djece; kćer Taru i sina Bornu. Dvojac je skupa od 2000. godine. Supruga je strastvena navijačica ‘kauboja’, a djeca vole sport. 

– Kći ima 11 godina, četvrti je razred i trenirala je rukomet. Prekinula je zbog korone, ali trenutačno je na jahanju. Tetka joj je prenijela ljubav prema konjima i vidjet ćemo u kojem će se smjeru ona razvijati. Sin ima šest godina i pun je energije, sportaš, trenira taekwondo. Dobro je da djeca u ranim godinama razvoja iskuse takav bazni borilački sport, no rano je za usmjeravanje, neka sve ide svojim tokom – govori izbornik. 

Dodao je da je najviše opušten kad je uz obitelj i da s djecom podjetinji.

– Žena mi često kaže da sam joj ja najveće dijete i najveći problem u kući. Uz njih zaboravim sve pritiske, stresove… – tvrdi. Dok je radio kao trener Nexea u Našicama, putovao je svaki dan na posao iz Zagreba. Ispitivali su ga mnogi zašto se vozi 220 kilometara, ali rekao je da su tako zajedno odlučili kao obitelj. Djeca su u Zagrebu bila u školi i vrtiću, a Aleksandra je ondje radila. Zato je 

Dok je još bio trener Nexea u Našicama, Hrvoje je svaki dan putovao na posao iz Zagreba.

– Odgovor je jednostavan: kad imaš dovoljno jak motiv, ništa nije teško. Zdrava obitelj donosi zajedničke odluke pa smo tako odlučili da ću putovati. Morali smo uzeti u obzir i ženinu karijeru. Ništa nije patilo osim vožnje – rekao je za kraj, prenosi Story. Izvor:24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend