Radio Balkanfox

JA OVO NE MOGU DA PODNESEM! Milica Milša zanemela od tuge nakon smrti kolege, ne može da se pomiri sa tim da ga više nema!


Vest o preranoj smrti Marka Živića potresla je kako ceo glumački svet, tako i Srbiju, koja se uzdala da će glumac pored brojnih nedaća koje su ga snašle u životu prebroditi i ovu opaku i smrtonosnu bolest koja je uzela njegove brojne kolege.

Mnogi glumci ne mogu sebi da dođu nakon vesti o smrti, a jedna od njih je i Milica Milša koja je poznavala glumca preko 20 godina.

– Ja ovo više ne mogu da podnesem da odlaze kolege i prijatelji. Sa Markom sam radila u istom pozorištu, znali smo se preko 20 godina. Ne znam šta da vam kažem, ne mogu da se pomerim koliko mi je teško. Bio je divan čovek, divan kolega i odličan glumac. Sve mi je ovo jezivo – rekla je skrhana Milica za Alo!, a Milicin suprug, Žarko Jokanović takođe ne može da se pomiri sa činjenicom da Živića više nema.

Foto: Alo!

 

Zbogom Marko…Prerano…Pretužno – napisao je Žarko na svom Instagramu.

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini nakon što je hospitalizovan pre desetak dana kada je otkriveno da ima koronavirus. Živić je već tri nedelje bio na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju.

OGLASILA SE ŽIVIĆEVA BIVŠA SUPRUGA Nataša jedva izustila reči!

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar