Radio Balkanfox

JA SAM ŠMEKER, NEMAM VREMENA ZA INDIJANCE! Oglasio se i Baki B3 nakon Nenadovih komentara, pa pokazao šta znači biti ČOVEK!

Podelite ovu vest


instagram.com/baki_b3_official

Njega niko ne može da povredi!

Nenad Aleksić Ša, nakon izlaska iz Bele kuće, ponaša se, u najmanju ruku, besramno i bezobrazno. Napada sve oko sebe od onih koji su mu najbliži i koje najviše voli, do onih sa kojima nije toliko blizak.

Poslednjih par dana svedoci smo njegovih ružnih reči upućenih pre svega njegovoj bivšoj ženi, Ivani, ali i vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi. Juče je Marko Đedović objavio fotografiju u kojoj se vidi kako ogovara svog nekadašnjeg saradnika, kog smatra i prijateljem, Andriju Đoganija.

Instagram

U poslednje vreme Nenad se ne ponaša normalno!

Andrija, poznat i pod imenom Baki B3, a čiju pesmu “Olovna ruka”, svi idalje vole i pamte, pristao je da sa nama kratko porazgovara. On nam je otkrio da se na Nenada ne ljuti, te da Nenad njemu uopšte nije ni bitan.

– Ja sam porodičan čovek. Imam svoju porodicu koju obožavam i volim, dvoje slatke male dece, imam svoj život. Nemam vremena za ogovaranja i pričanja. Mene on ne može da uvredi. Ja jesam i cigan i Šiptar i Bosanac i Hrvat i Albanac, ja sam sve, ali najbitnije je ono što imaš u sebi. Može da me zove ko kako hoće, ali najbitnije je ko sam ja unutra, kakva mi je duša, to je zapravo jedino bitno – rekao je Baki, pa dodao:

– Ja nisam bolestan u glavi, ja taj problem nemam. Neko ko se bavi tim stvarima, on ima problem, i to ne mali, nego veliki problem u glavi. Nekom izgleda nije ni bitno kakav je ko čovek, bitno mu je samo šta piše u krštenici. Meni nije to problem, ne želoim nikome da dajem na pažnji. To rekla-kazala, to me ne zanima. Ja se ne bavim indijanskim pričama, ja okrenem čoveka i kažem mu da je indijanac. Ja sam šmeker.

Izvor:Republika

Radio Balkanfox

Dodaj komentar