Radio Balkanfox

‘JA SAM SVETSKI ČOVEK, A TI NEEDUKOVANA KLOŠARKA!’ Ana Spasojević i Stefan Mihić napravili LOM ispred prodavnice, pljuštale uvrede i psovke! (VIDEO)


Žestoka svađa!

U toku je prva kupovina u “Zadruzi 5”, a Ana Spasojević i Stefan Mihić posvađali su se ispred prodavnice, jer se Stefanu nije dopalo njeno ponašanje prema starijim ljudima, pa joj se odmah suprotstavio i izazvao potpuni haos, u koji su se umešali i njihovi cimeri:

Foto: TV Pink Printscreen

Pali, seljačino, to nije tvoj problem, neću da pustim i? Zaključana su vrata, ja mogu da radim šta hoću, to nije tvoj problem! – odbrusila mu je Ana.

Debil si, ćuti! Ne možeš tako prema starijim da se ponaša. Klošarko needukovana, nemaš ništa u životu, čoveku od 70 godina se izderavaš u facu – vikao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

To radi sve vreme, ide od jedne do druge i govori kako ih je je*ao, nikad ništa nije u životu je*ao! – nastavljala je Ana.

Ti si jedna seljanka sa pijace, koja nema ništa u životu, ja sam svetski čovek, edukovan, iz ugledne porodice. Ti nemaš ništa, klošarko! – raspravljao se Stefan.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar