Radio Balkanfox

“JA SAM VELIKA RIJALITI ZVEZDA” Bivši učesnik viđen ispred zgrade PINKA, mnogi kažu da je dosta PROMENIO IZGLED! (FOTO)


D.D.N. |

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon iznenadio je sve svoje pratioce kada je na svom Jutjub kanalu objavio snimak ispred zgrade Pink televizije, a potom u naslovu poručio da ulazi u poslednju sezonu rijalitija ,,Zadruga 5″.

Brendon • youtube

Brendon je već poznat kao velika zvezda rijalitija, pa nikome nije bilo čudno što se nalazi ispred Pinka, jer su svi negde i očekivali njegovo ulazak. Međutim, on je odlučio da samo zagolica maštu svojim pratiocima, da razmišljaju da li će se ponovo pojaviti u najgledanijeg rijaliti formatu.

Potom je u nastavku snimka Brendon i objasnio zbog čega se našao na Pink televiziji i da li uopšte ima u planu da uđe u ,,Zadrugu 5″.

Brendon
Brendon

– Svi ste se pitali da li ulazim u Zadrugu 5, poznato je da imam veliko poštovanje Velikog šefa i Velike šefice, uvek sam dobrodošao, jer sam ja velika rijaliti zvezda – rekao je Brendon, a potom ušao u zgradu Pinka i otkrio šta se dešava:

– Ja uvek mogu da uđem u rijaliti, ali ja sam odlučio da rijaliti ostavim iza sebe, a evo sada sam tu, u nekoj emisiji, snimam se dole u emisiji. Ne ulazim u Zadrugu, ne pomažem nikome da uđe, uživam da gledam Zadrugu od kuće, to bi bilo to, isptripovao sam vas verovatno da snimam profil, ali ja sam odlučio da je dosta sa rijalitijem – poručio je Radonić, dok su se ispod videa nizali brojni komentari da je dosta promenio izgled:

“Jaoooo face šta si to uradio crni Brendone”, “Izoperisan skroz” – samo su neki od komentara.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar